Haitian Bulgaria - Продажба на шприц машини за пластмасови изделия

Haitian Plastics Machinery Ltd.
China‘s number 1


Household
Electronic
Packaging
Medical

От началото на 2008г. фирма “Еврохром” ЕООД е официален представител на най-големия производител на шприц машини (автомати) “HAITIAN PLASTIC MACHINERY Ltd”.

Като международна компания “HAITIAN PLASTIC MACHINERY Ltd” присъства на всички значими световни пазари,както и в промишлености свързани с изработката на пластмасови изделия.

“HAITIAN PLASTIC MACHINERY Ltd” е основана през 1966 година, на площ 1 000 000 кв.м е разположена в производствената база на компанията.За която работят около 6500 човека.С офиси в 130 държави в света. Компанията е сертифицирана по европейските стандарти.Годишно се произвеждат около 30 000 шприц машини.За целта имаме удоволствието да ви предложим изключително голям асортимент от машини с мощност на затваряне от 60 до 6600тона.При много добри финансови условия бързи доставки и добра сервизна подръжка.

“HAITIAN PLASTIC MACHINERY Ltd” предлага 6 вида машини:

“HAITIAN” SATURN II SERIES – Хидравлична серия машини

“HAITIAN” MARS II SERIES – Енергоспестяващи машини - СЕРВО

“HAITIAN” MARS II SERIES HP – Енергоспестяващи машини - СЕРВО

“HAITIAN” ZHAFIR II SERIES – Електрически машини

“HAITIAN” ZHAFIR MERCURY SERIES – Електрическа серия за двукомпонетно шприцване

“HAITIAN” ZERES SERIES - Хибридна версия

От 2014г. фирма “Еврохром” ЕООД се наложи сред най-големите доставчици на шприц машини и оборудване за пластмасовата индустрия. През последните 5 години над 36 фирми са закупили последно поколение машини и оборудване с марката на

“HAITIAN PLASTIC MACHINERY Ltd” .Целите на компанията са в рамките на 5 години да се наложи , като най-големият доставчик на шприц машини и оборудване на територията на Република БЪЛГАРИЯ.

ВАЖНО: ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ!

ЕВРОХРОМ ЕООД се ангажира да ви предоставя качествени услуги и тази политика очертава нашите текущи задължения към вас по отношение на това как управляв...аме вашата лична информация.

Какво представлява личната информация и защо я събираме?
Личната информация е информация или становище, което идентифицира дадено лице. Примерите за лична информация, която събираме, включват:
имена, адреси, имейл адреси, телефонни и факс номера.
Тази лична информация се получава по много начини, включително:
интервюта, кореспонденция, телефон и факс, по електронна поща, чрез нашия уебсайт www.eurochrom.eu, от вашия сайт, от медии и публикации, от други публично достъпни източници, от бисквитки и от трети страни.
Ние събираме вашата лична информация с основната цел да ви предоставяме услуги, предоставяйки информация на нашите клиенти и маркетинг. Можем също да използваме вашата лична информация за вторични цели, тясно свързани с основната цел, при обстоятелства, в които разумно очаквате такава употреба или разкриване. Когато събираме лична информация, където е възможно, ще ви обясним защо събираме информацията и как планираме да я използваме.

Трети лица
Когато това е разумно и практично, ние ще събираме вашата лична информация само от вас. Въпреки това, при някои обстоятелства може да ни бъде предоставена информация от трети страни.

Разкриване на лична информация
Вашата лична информация може да бъде разкрита в редица обстоятелства, като:
• Трети страни, в които сте съгласни с използването или разкриването; и
• Когато е необходимо или упълномощено от закона.

Сигурност на личната информация
Вашата лична информация се съхранява по начин, който предпазва от злоупотреба и загуба от неоторизиран достъп, промяна или разкриване.
Когато вашата лична информация вече не е необходима за целта, за която е била получена, ние ще предприемем разумни стъпки, за да унищожим или окончателно да деинфигурираме вашата лична информация.

Достъп до вашата лична информация
Можете да получите достъп до личната информация, която държим за вас, и да я актуализирате и / или коригирате, при спазване на определени изключения. Ако желаете да получите достъп до вашата лична информация, моля свържете се с нас писмено.
За да защитим вашата лична информация, ние може да изискаме идентификация от вас, преди да предоставим исканата информация.

Поддържане на качеството на вашата лична информация
За нас е важно Вашата лична информация да е актуална. Ще предприемем разумни стъпки, за да сме сигурни, че личната ви информация е точна, пълна и актуална. Ако установите, че информацията, която имаме, не е актуална или неточна, моля уведомете ни възможно по най-бързия начин, за да можем да актуализираме нашите записи и да гарантираме, че можем да продължим да ви предоставяме качествени услуги.

Декларация за поверителност на жалби и запитвания
Ако имате въпроси или оплаквания относно нашата политика за поверителност,
моля свържете се с нас на:

Телефон: +359 361 22 111
Имейл: info@eurochrom.eu
Адрес: бул. “България”, № 101, Кърджали – п.к. 6600, България